Wad To Go

Activiteiten

Wad to do op terschelling?

Hier vind je een paar leuke beleeftips:

Koffiemolen van Formerum

Vlakbij het vakantiepark kan het je niet ontgaan: de Koffiemolen van Formerum. Ultiem genieten van een heerlijk kopje koffie met een Skylger cranberry gebakje of een cranberrysorbet.

Lekker uit eten

Om de hoek van het vakantiepark zit restaurant De Rustende Jager.

Ook om de hoek van het vakantiepark zit snackbar en midgetgolfbaan De Molenbaan.

Wrakkenmuseum

Het wrakkenmuseum is een museum vol opgedoken spullen en rariteiten van scheepswrakken. Ook is er een leuke piratenspeeltuin voor de kinderen.

Activiteiten via de VVV

Op de site van de VVV kun je verschillende activteiten vinden. Bijvoorbeeld Strandrijden in een 4x4, paardrijden op het strand, wadlopen, oesterproeverij en nog veel meer.

Andere Musea

Het Bunkermuseum en Het Behouden Huys

Evenementen Midsland

Op de site van terschelling midsland kun je de activeiten in de buurt van het vakantiepark zien.

Instagram

Bekijk onze Wad To Go Instagram pagina voor een voorproefje van Terschelling en om op de hoogte te blijven van onze acties.

Vakantiepark Mast

De caravan staat op Vakantiepark Mast in Formerum.

Hier zijn alle faciliteiten voor een actieve en ontspannen vakantie te vinden. Ze onderscheiden zich door in het hoogseizoen een uitgebreid recreatieprogramma voor kinderen te organiseren. Ook ligt het park centraal op Terschelling, dichtbij strand, bos, duinen en natuurgebied de Koegelwieck. Ook is er een Brasserie waar je terecht kunt voor lunch en diner.

Verdere voorzieningen zijn een wasserette, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en een tafeltennistafel. Verder vind je er een grote speeltuin en gratis skelters voor de kinderen. Om de hoek zit een Jumbo supermarkt, een snackbar en een fietsverhuur. Het strand is op 2 km afstand, zo’n 10 minuutjes fietsen.