Wad To Go

Caravan De Sjouw

Caravan de Sjouw

Leefruimte

De leefruimte is voorzien van:

Slaapkamers

Er kunnen maximaal 6 personen overnachten in de Sjouw. Deze is voorzien van:

Er is 1 tweepersoons dekbed en 5 eenpersoonsdekbedden. Dekbedovertrekken / kussenslopen / hoeslakens/badhanddoeken, hand en theedoeken, vaatdoekjes neemt u zelf mee.
Het linnengoed om de dekbedden/kussens zit er standaard omheen, u gebruikt hier overheen uw eigen linnengoed. Dit is voor extra hygiene en bescherming. Hieroverheen doet u uw eigen overtrekken en slopen. Linnengoed is ook te huur via het vakantiepark, u kunt hierover mailen met receptie@vakantiepark.nl

Badkamer

Deze is voorzien van:

Buiten

Voorzien van:

Aankomst Vakantiepark

De sleutel kunt u ophalen bij de receptie alleen op vertoon van uw huurbewijs. Bij vertrek levert u de sleutel daar weer in.

Aankomst vanaf vrijdag om 12:00. Vertrek op vrijdag uiterlijk om 11:30.

Wij verhuren de caravan niet aan mensen onder de 22 jaar.

Huisregels

Om ervoor te zorgen dat iedereen een fijne start van de vakantie heeft, hebben we een aantal regels waar we van verwachten dat iedereen zich er aan houd.

Vakantiepark Mast

De caravan staat op Vakantiepark Mast in Formerum.

Hier zijn alle faciliteiten voor een actieve en ontspannen vakantie te vinden. Ze onderscheiden zich door in het hoogseizoen een uitgebreid recreatieprogramma voor kinderen te organiseren. Ook ligt het park centraal op Terschelling, dichtbij strand, bos, duinen en natuurgebied de Koegelwieck. Ook is er een Brasserie waar je terecht kunt voor lunch en diner.

Verdere voorzieningen zijn een wasserette, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en een tafeltennistafel. Verder vind je er een grote speeltuin en gratis skelters voor de kinderen. Om de hoek zit een Jumbo supermarkt, een snackbar en een fietsverhuur. Het strand is op 2 km afstand, zo’n 10 minuutjes fietsen.